Gratis verzending vanaf €25,-  *      Voor 17.00 besteld morgen in huis     *     Gratis bijpassende proefjes     *     Log in voor uw korting!

LavieSage

1 tot 12 van 37 producten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

1 tot 12 van 37 producten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

LavieSage

LavieSage

LavieSage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Het zijn specialistische supplementen met krachtige formules voor een rijk gevoede stevige en goed gehydrateerde huid met een oogstrelend resultaat. Voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.

LavieSage categoriën

Anti Aging

   Krachtige formules voor een rijk gevoede stevige en een goed gehydrateerde huid.
  • Skin Health

   Deze uitgebalanceerde formules leveren een bijdrage aan de natuurlijke herstelcapaciteit van de huid bij huidproblemenAnti Aging Krachtige formules voor een rijk gevoede stevige en een goed gehydrateerde huid.
  • Vitality

   Gespecialiseerde formules voor het optimaal functioneren van de stofwisseling en het immuunsysteem, extra energie en soepele gewrichten.