Gratis verzending vanaf €25,-  *      Voor 17.00 besteld morgen in huis     *     Gratis bijpassende proefjes     *     Log in voor uw korting!

Zuiverend

7 producten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

7 producten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Citron

Zuiverend

Dr Renaud Zuiverend Citron

Dr Renaud Citron Zuiverende producten met Citroen voor mannen en vrouwen die een gemengde of vette huid hebben, glanzende huid, oneffenheden.

De citroen die van nature rijk is aan fruitzuren, wordt traditioneel gebruikt om de huid te reinigen omdat ze veel vitamine C bevat. Dankzij haar samentrekkende eigenschappen vernauwt ze de poriën en egaliseert de huid.

Ook pubers worden aangetrokken door deze producten met een lichte textuur en een veerkrachtig citroenparfum. Uw huid ziet er gezond, fris en mat uit.

Onmiddellijk resultaat

*90% gezuiverde huid *82% Egale huid *Tevredenheidsonderzoek bij 17 vrouwen na de Gel-Crème 28 dagen 2 maal per dag aangebracht te hebben. **Tevredenheidsonderzoek bij 21 vrouwen na de Concentré Assainissant gebruikt te hebben.

DOCTEUR RENAUD: UW NATUURLIJKE VERZORGING CITRON VOOR DE ONZUIVERE HUID ONTWIKKELT DOOR EEN DOKTER

Dr Renaud is één van diegene die wist hoe en welke extracten er nodig zijn voor de gemengde tot vette huid en er mee te werken met de dubbele doelstelling van compatibiliteit en effectiviteit.

De zuiverende lijn Citron is gebaseerd op de vrucht, die beantwoordt aan de behoefte van de huid: de zuiverende Limoen vindt u terug in deze hele lijn Citron

HAPPY BEAUTY

Door de euforiserende bestanddelen van de zuiverende lijn, een exclusief brevet met bewezen doeltreffendheid: phyto endorfines zorgen voor een stralende huid. Dit exclusief brevet, aanwezig in alle Dr Renaud producten, doet uw huid stralen van geluk.