Dr Renaud Lait Hydratant Corps Pamplemousse

Op voorraad
Aanbiedingsprijs € 20,93 Normale prijs € 27,90
Inhoud:
200ml

Dr Renaud Grapefruit Hydrating Body Milk

 

Kado bij aankopen vanaf €40,-

Gratis miniatuur bij Esthederm aankopen vanaf €75,-

Gratis bijpassend proefje

Log in voor uw korting!

Voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

In verband met Black Friday kan de levering langer duren dan u gewend bent

Dr Renaud Lait Hydratant Corps Pamplemousse

Dr Renaud Lait Hydratant Corps Pamplemousse bevat uitermate voedende plantaardige extracten (zoete amandelolie en karitéboter) die samen met een intens hydraterend complex (Hyaluronzuur, Glycerine en Ureum) zorgen voor een zachte en comfortabele huid.

Lichaamsverzorging met Pompelmoes Voor een gestroomlijnd lichaam! Voor vrouwen die cellulitis willen aanpakken en een fijner figuur willen.

 • Oplossende melktextuur
 • Parfum pamplemousse
 • Witte kleur
 • Etherische olie van Pompelmoes Deze heeft afslankende, ontgiftende en licht vochtafdrijvende eigenschappen waardoor vochtretentie en cellulitis kunnen bestreden worden, zodat er weer een mooi afgelijnd figuur ontstaat.

Gebruik

Aanbrengen ‘s morgens en/of ‘s avonds op het lichaam. Kan het hele jaar door gebruikt worden voor een zachte en aangename huid. Je kunt je meteen na het aanbrengen aankleden.

Resultaten

Uitermate voedende plantaardige extracten (zoete amandelolie en karitéboter) gaan samen met een intens hydraterend complex (Hyaluronzuur, Glycerine en Ureum) voor een zachte en comfortabele huid.

Ingrediënten Dr Renaud Lait Hydratant Corps Pamplemousse

  • Werkt in op huid- en milieustress NEURO-FYTO-ZUURSTOFINBRENGEND COMPLEX NIEUW Stimuleert de synthese van Dopamine en geeft zuurstoftoevoer naar de cel een boost om de huid tot rust te brengen, glad en stralend te maken.
  • Werkt in op de hydrodystrofie BIO-EXTRACT VAN POMPELMOES Ontstekingswerend en bestrijdt aantasting van het natuurlijke hyaluronzuur
  • Stimulerend & hydraterend effect BIO POMPELMOESWATER (stoomdistillatie van Bio Aloe Verawater) Stimulerende & hydraterende eigenschappen
  • Hydraterend effect PLANTAARDIGE GLYCERINE Hygroscopische molecule die vocht absorbeert, vocht ophoudt aan het huidoppervlak (bovenste laag opperhuid). Glycerine vermindert dus vochtverlies door de opperhuid en remt vochtverdamping af.
  • HYALURONZUUR (Hoog moleculegewicht) Hydraterend vermogen aan de oppervlakte UREUM Hoog vochtinbrengend vermogen wat de opperhuid beter in staat stelt, vocht aan te trekken en vast te houden.
  • Voedend effect ZOETE AMANDELOLIE Voedt de huid en bestrijdt huidstrepen.
  • KARITÉBOTER Rijk aan Omega 9, en helpt daarmee de huid te beschermen door de hydrolipidenfilm te versterken.
  • Door de euforiserende bestanddelen in Dr Renaud Lait Hydratant Corps Pamplemousse, een exclusief brevet met bewezen doeltreffendheid: phyto endorfines zorgen voor een stralende huid. Dit exclusief brevet, aanwezig in alle Dr Renaud producten, doet uw huid stralen van geluk.

Meer informatie
Inhoud 200ml
Substantie Milk